Видео материјали од кампањата

Мојот градоначалник е од мое маало. Постојано е меѓу народот, добар со сите.

Со конкретен план и решенија за проблемите.
Мојот градоначалник е подготвен за сѐ. Не се случило да не помогне некому.

Мојот градоначалник си го знае својот народ. И решава проблеми. Се грижи да имаме поквалитетен живот. За зелен и чист град.

Градоначалникот е наш човек. Домаќин човек и вистински пријател.

На крајот на денот, тој секогаш има време за семејството.

Мојот градоначалник? Најдобар е.

со мицковски не знаеш
на што си!